Wimper extensions

Wimper extensions hechtten zich aan uw wimpers en werden een deel van uw persoonlijkheid. Echter, elke keer dat extensies worden verwijderd is het een reden tot bezorgdheid. Over het algemeen duurt het ongeveer 3 weken voor de lijm te nemen. Andyscooped wimpers. De tijd die nodig is voor het dragen van de extensies zal variëren afhankelijk van de stijl. U kunt de extensies dragen voor 2 weken als de extensies permanent blijven voor 4 weken. In dit geval zal er geen behoefte zijn aan mascara en andere ad ontharing. Indien u de extensions niet voor langere tijd wenst te dragen en ze wenst te verwijderen, kunnen Lysette wimperextensions verwijderd worden. De extensions zullen binnen 2 weken na het aanbrengen loslaten.

Artsen die wimperverlengingsbehandelingen uitvoeren, beweren dat zij bij elke klant een tevredenheidspercentage van 100% hebben. De behandeling kan thuis worden gedaan, maar er moet altijd een arts bij u thuis komen. U verklaart dat u de procedure niet meer wilt ondergaan dan u al gedaan hebt. Zo kunnen we overtollig vet en huid verwijderen die aan de extensies is gehecht. We kunnen ook eventuele beschadigingen opsporen en deze herstellen. U bent fysiek niet in staat om de taak zelf uit te voeren en daarom moeten wij u vragen om de hulpmiddelen naar onze salon te brengen. Een voorbeeld is het hebben van extensions in het puntje van uw neus. Erg moeilijk te bereiken, als u geen sterke hand heeft. En als u uw eigen wimperextensions one by one doet, is het bereik beperkt tot uw eigen wimpers.

U kunt ook de hulpmiddelen meenemen als ze klein genoeg zijn voor ons om te hanteren. Dergelijke hulpmiddelen zijn valse wimpers, wimpers met een verschil, ongeplooide wimperextensions en Maxim’s wimperextensions. Uw eigen wimpers zijn nooit sterk genoeg om de extensions te bevestigen. Dus wimpers met een verschil helpen u om de look te krijgen die u wilt.

Lashes with a difference zijn verkrijgbaar in verschillende diktes denk bijvoorbeeld aan een lash lift, afhankelijk van hoe dik u wilt dat uw extensions zijn. Hoe dikker u wilt dat uw wimperextensions zijn, zal een beter resultaat opleveren. Zorg er dus voor dat wat je koopt een type is dat ideaal is voor jou.

Als je het nog niet geraden hebt, het enige perfecte ding om te onthouden over wimper extensies is dat ze moeten worden verwijderd wanneer je thuis komt. U kunt ofwel de lijm het werk laten doen door zelf, of u kunt een vriend vragen om u te helpen de extensies te verwijderen. unglided extensies worden aangebracht op de natuurlijke wimpers en moeten worden verwijderd door een van de methoden hierboven gegeven. Als u het niet zelf kunt doen, kunt u altijd iemand vragen om u te helpen.

En als je iemand vraagt om de extensions te verwijderen, helpt het altijd om een paar tips bij de hand te hebben. Vergeet niet om de lijm te gebruiken en verwarm de lijm nooit. De lijm moet warm zijn wanneer je de extension verwijdert en je moet het nooit lang laten zitten voordat je het verwijdert.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.