What is a roofer?

bouwvakkers bespreken de bouwplannen - dakdekkers bedrijf stockfoto's en -beelden

Voor de volgende functieomschrijving houden we het bij de opkomende schoner-bacteriën, wat de vraag oproept: wat is een dakdekker? Hoewel dit de vraag een beetje lastig kan maken – het kan worden gebruikt om elk handmatig proces of elke functie te beschrijven waarvoor geen bepaalde kwalificatie of vaardigheid vereist is (zoals een gewone huisgebonden baan), ik blijf hier bij: dakdekkers zijn vereist getraind worden in het gebruik van bepaalde materialen. Dit zijn de basisprincipes:

In deze context hebben dakdekkers enkele "benen", of eigenschappen die hen, mits de juiste opleiding en opleiding, een goede kandidaat maken voor de arbeidsmarkt.

Afgezien van de lezers om na te denken of een dakdekker wel of niet trainbaar is, vind ik het interessant om na te denken over het feit dat de meesten van ons een stage productief of een opleiding zouden vinden. In feite merk ik dat ik vaak de term "leerlingschap" gebruik wanneer ik met mijn staf en studenten discussieer over de historische en traditionele betekenissen van het woord "leerling".

Tijdens de industriële revolutie was een leerling een leerling die de vaardigheden leerde op het terrein van een meesterhandelaar. Volgens de definitie in de American Heritage Dictionary: "Een persoon die een vaste dienstbetrekking krijgt van een deskundige om specifieke vaardigheden te leren. Als zodanig is een leerling van nature toegerust om in een zakelijke omgeving te werken. De term leerling komt eigenlijk van de oude Engelse gewoonte van leerlingen, een persoon die bijvoorbeeld een smid en een timmerman was om een ​​periode van leertijd te voltooien om gekwalificeerd te worden om hun specifieke beroep uit te oefenen. De term werd voor het eerst geregistreerd in 15900, hoewel enigszins verschillende bronnen suggereren dat slavernij was de eerste term die werd gebruikt voor een leerling." In fundamentele culturele definities,

Een moderne leertijd vindt tegenwoordig plaats in een van de drie gekozen regio's:

Een stage was aanvankelijk bedoeld voor de werkende armen. De duur van een stage kan variëren van een jaar tot twintig jaar. Volgens Adjusted Life Tablebook zou iemand een fulltime, "commerciële leerling" worden, maar dit is een kwestie van discussie. Volgens sommige bronnen is deze term inmiddels voor veel 'parttime' uurfuncties veranderd van 'leertijd' in 'parttime'. De onafhankelijke bron America's Small Business Administration (http://www.sba.gov) geeft aan dat de gemiddelde parttime ondernemer/werknemer een beginnerstarief heeft van ongeveer een jaarsalaris. Uw jaarinkomen kan gelijk zijn aan het salaris van een niet-leerling, maar in deze functie is er geen opleiding.

Zoals ik eerder opmerkte, terwijl je als stagiair per uur wordt betaald en niet per uur als gezel, zal je uurtarief als leerling gebaseerd zijn op 20 extra uren per week werk tegen ongeveer hetzelfde loon, afhankelijk van op de locatie van je werkgever gelden dan natuurlijk min of meer dezelfde arbeidsregels als voor een leerling.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.