Verschillende soorten meubelstoffen

Een van onze belangrijkste milieuactivisten en prachtexperts is de UCG Sofa die stof kiest. De items die voor elk type meubel worden gekozen, hebben zeer verschillende eisen, waaronder ademend vermogen, elasticiteit, draagbaarheid, maat, weerstand tegen schuren, kwaliteit van schuim, glad, strak, veerkracht, weerstand tegen vlekken en afwerkingen. De keuze van meubelstoffen wordt bepaald door de structuur van het meubel.

UPF 400: de stof die wordt gebruikt in hydrofobe op maat gemaakte en industriële meubels is 100% Oflop. Dit wordt ook gebruikt in sportkleding vanwege zijn weerstand tegen water, bestand tegen meer dan verwachte druk en stofoppervlak dat bestand is tegen giftige stoffen. Deze stof is ook favoriet in scenario's voor crowd control.

initiëren van de bouw van stoelen, lounges en stoelen. Bekleding is ook een must voor het vervaardigen van alle soorten stoelen, omdat het veel wordt gebruikt in de stoelen van matrassen, sportuitrusting, surfplanken, meubels, sportkleding en zelfs banden. Voor gebruik met meubels is een breed scala aan kwaliteitsstoffen vereist. Schuimmatrassen hebben bijvoorbeeld de beste kwaliteit stoffen nodig. Omdat schuimmatrassen onderhevig zijn aan extreme druk, is de driedimensionale stabiliteit van stoffen met een hoge veerkracht vereist tegen de effecten van druk.

Gelamineerd vinyl: als u van gekleurde vinylbekleding houdt of zelfs van matrassen – wit, paars, roze, oranje – die tegenwoordig op de markt zijn, kunt u onderhoudsvrije bekledingsstof krijgen. Het geeft gegarandeerd geen teamwerk aan uw meubels, maar met de veel diepere kleuren kunt u zo creatief zijn als u wilt. Stof met niet-vlekkende, gom-oplosmiddelbasis, formaldehyde en warmtehardend hechtmiddel. Het schuim is gemaakt van 100% polyester, vermengd met het kleurpigment.

Meubilair is een geweldige kans om je creatieve vaardigheden en de geweldige textuur van te ontdekken; grijs, rood, blauw, groen en oranje; de Regenboog. Een dergelijke beschrijving kan worden toegepast op de volgende meubelproductlijnen:

-Aeros B shading: ontwerpers zijn enthousiast over het werken met deze lijn vanwege het vermogen om een ​​breed scala aan kleureffecten te creëren. Het is ook van superieure aard, goed ontworpen.

-Aeros-gravure: ontwerpers houden ervan voor gebruik in meubels, matrassen, beddengoed en wandafwerkingen. In het verleden was het moeilijk om een ​​sterke, niet-vlekkende, duurzame antislipvezel te vinden. Toch is Aext brakes Light een gerespecteerde fabrikant van sierlijsten en vezelprofielen.

-Aistle: Het schuim dat in deze lijn wordt gebruikt, is 100% Oikoman, gevuld met polyurethaan en ander meel. Het kan op een breed scala aan oppervlakken worden toegepast en is daarom nuttig voor lijstwerk en meubels

-Coelite: Deze lijn wordt voornamelijk gebruikt als industrieel schuim, zeer geschikt voor medische hulpmiddelen en zeer veelzijdig. Ook in de matras en variërend van 75 mm tot 300 mm is het hygiënisch en zeer duurzaam.

-Dacron: De Breathe-technologie is gebruikt om dit merk schuim te creëren, voor een stillere productie is de Dacron ook hygiënisch met een dikkere schuimstructuur en een hogere veerkracht.

-Ekopro: Het materiaal is hard, koud, gesloten cel en wordt gebruikt in de matrassenindustrie. Deze komt in de vorm van de donkergroene SL.

-isinoc Guess: Het is een mengsel met gesloten cellen van polyurethaan en een geavanceerd urethaanbindmiddel. De huiden van het schuim zijn verwisselbaar. Dit gaat langer mee en is heel gemakkelijk aan te brengen. Het is rotbestendig en beter te verdragen bij gebrek aan olie. Dit wordt door de meubelmarkt overgenomen bij het vervaardigen van meubelen.

-Lecon: Het Franse merk schuim met een vinyl mengsel om te voorkomen dat het materiaal gaat scheuren, Voor het gewone gebruik. Het reageert ook op de temperatuur van de omgeving in vergelijking met het traditionele schuim.

-Eerste keuze: het schuim wordt gegoten als honing en is van hoge kwaliteit. Het latexschuim bevat enkele natuurlijke ingrediënten. Dit schuim van eerste keuze is zeer duurzaam onder druk. Het latexschuim is ook verkrijgbaar als hard action en wordt gebruikt in veel verschillende decoratieve afwerkingen en de relatieve kosten zijn lager, dus de populariteit is hoog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.