Nagelsalon Nagelspa

Nail art is de nieuwste rage in de mode-industrie Nagelstudio Den Haag gaat jullie een paar van deze trends laten zien. Hoewel het erg leuk is – het creëren van ontwerpen en je nagels er creatief en origineel uit te laten zien is een van de grootste hoogtepunten van naar een nagelsalon gaan voor een manicure. Nail art is de kunst van het versieren van de vingernagels en teennagels met verschillende materialen/dols. Meestal worden groen, bruin, zwart, rood, wit en geel gebruikt om nail art te creëren.

Nagel spa:
Een nagel spa wordt gebruikt om de problemen met betrekking tot de nagels te genezen. Onder deze soorten nagel spa behandelingen zijn nagel strijken, nagel polijsten, UV-gel behandelingen en acryl overlays. Een set nagels laten lakken met kleuren en designs is een andere nagelbehandeling. Ook Manicure Den Haag houdt zich bezig met deze ontwikkelingen. ze hebben al veel mensen blij kunnen maken met hun behandelingen

nagel ontwerp:
nail design is de meest populaire nail art waarbij je de nagels kunt ontwerpen naar je favoriete kleuren en designs. Met behulp van verschillende ontwerpen en kleuren zoals roze, groen, zwart, blauw, koraal, roze weer, geel en aarzel etc. De meest complexe nagel ontwerpen worden gedaan door een professional. Nail art kan ook anecto creatief zijn.

nagellak:
In nagellak vindt u alles wat u wenst voor uw nagels. Van basiskleuren als wit en zwart, via high definition kleuren als geel en groen tot extra strakke kleuren als donkergroen en neon oranje. Plus nog enkele andere.

nagelvijlen:
Nagelvijlen worden door de meeste nageltechnici gebruikt om de nagels vorm te geven. Het maakt niet uit welke vijl je gebruikt- Bangs, Ceramic, TCA, Nano Titanium, Pink Titanium en Crystal Clear. Het enige dat telt is dat het gebruikt wordt om de nagels vorm te geven.

angeous polishes:
angeuze poetsmiddelen zijn die welke worden aangeprezen als eenvoudig te beginnen. Dit betekent dat voorkennis vereist is om deze poetsmiddelen op het gewenste niveau te brengen. Aangezien ultraviolette poetsmiddelen vluchtig zijn, is er een dunne lijn tussen een beginner en een deskundige gebruiker. Het meest bekende oranje poetsmiddel is het Egyptische juweel.

ethyst poetsmiddel:
Epamex is een soort poetsmiddel waarbij een donker enIngrijpend ingrediënt in het poetsmiddel, genaamd theode, wordt gebruikt, gevolgd dooraneous zuivering kamfer. Het resulterende pigment is een donkere variëteit van paars, DIEP (Dark Extract of Empyrean), groen, geel en titaniumdioxideDriehoeken

Gebleekte sleutels:
Nagelversteviging is een vorm van nagelverbetering waarbij een alkali (zoals natriumcarbonaat) en een oplosmiddel (zoals Dinamic Silver) worden gebruikt. Van de alkali wordt gezegd dat het de natuurlijke structuur van de nagel ontspant, waardoor deze sterker wordt en beter bestand is tegen breken en schuren. Aangezien het doel van een nagel is de natuurlijke glans van de vingernagels te beschermen, is het verwijderen van de schuring en de blootstelling aan overmatige hitte noodzakelijk om deze glans te behouden.

Glitter poetsmiddelen:
Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze poetsmiddelen glitterachtig. Ze zijn allemaal gemaakt van mica. De concentratie van de glitters varieert per merk. Het hangt meestal af van het concentratieniveau van het mica dat in de make-up wordt gebruikt.

Nailmon kleuren:
Dit zijn tijdelijke nagelkleuren die gemakkelijk te verwijderen zijn door inweken met aceton. De meeste merken bevatten vezelpolymeren.

Perzik en Emerald kleuren:
Dit zijn crèmes gemaakt van carnaubawas met opnamen van ultramarijn gemengd met katoen. De kleur wordt groenig na 2 centimeter drogen.

Lees meer:
Pedicure Den Haag

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.