Hoe gebruik je Henna

Henna zorgt voor glanzende mooie henna brows, vooral wanneer het wordt gemengd met botanische extracten. Het wordt meestal aangebracht op warm schoon water en een beetje gekneusd henna poeder wordt op het water gestrooid. Enkele tekenpotloden in zwart of bruin worden dan over de natte wenkbrauwen aangebracht en gemengd . Daarna worden de wenkbrauwen opnieuw vormgegeven met behulp van een kit om de afdruk van het potlood met de haren te vermengen.

Uiteindelijk is het resultaat meestal een combinatie van fris gewassen schone wenkbrauwen en een boogpotlood. Als je henna wenkbrauwen snel na het aanbrengen vlekken vertonen, gebruik dan aiatesleve kleurmiddel om ze te wassen.

Henna wordt op het Indiase subcontinent al zo’n 2500 jaar gebruikt, door Indiërs, Pakistani, Bangladesen, Egyptenaren en Grieken. Het is een natuurlijke verbinding en mag niet schadelijk zijn voor de huid. Henna poeder is gemakkelijk te gebruiken en een geschikt product om thuis te gebruiken.

Impressive style geeft een henna brow cursus, je leert hier hoe je henna moet aanbrengen met verschillende technieken. de cursus is voor iedereen die graag wilt leren. aan het einde krijg je je eigen henna certificaat die je kunt gebruiken om later weer henna toe te passen.

Waarom zou je wenkbrauwen henna gebruiken in plaats van scheren, harsen of een wenkbrauwpotlood? Elk van de bovengenoemde methoden heeft een aantal duidelijke nadelen: Haar wordt ingegroeid, waardoor het pijnlijk wordt. De duisternis kan gênant moeilijk te verwijderen zijn. Al deze nadelen komen vaak voor bij wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen harsen en elektrolyse. Dus waarom zou je geen henna wenkbrauwen gebruiken en een perfect verzorgd gezicht krijgen dat evenveel telt?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.