Haarextensies

Bij hairextensions Eindhoven zijn volledig niet natuurlijke human hair extensions. Ik ben van mening dat human hair extensions er veel natuurlijker uitzien dan de andere soorten extensions en het spreekt meer tot de verbeelding. Ik heb met verschillende donorsoorten gewerkt en het haar bewerkt. Tegenwoordig werk ik voornamelijk met virgin human hair. U kunt deze met een hoge kwaliteit Europese kwaliteit haar (je weet waar het vandaan komt) maagdelijk haar is van Poolse donoren. Als u een Poolse pruik krijgt, krijgt u haar van hoge kwaliteit. Ik kan werken met Be binding, bonding, weven en fusioning.

Ik gebruik meestal 25 strengen kleurextensions. Het is eenvoudig maar sterk. Het is echt glanzend en gezond. De prijs is gemiddeld als je het laat doen bij Blend. Ik gebruik het liefst Plastic maar laat heel weinig residu achter zolang het haar droog is. En als we heel eerlijk zijn, het geld dat je bespaart is ongelooflijk. Je hoeft geen conditioners, kleurversterkers en stylingproducten meer te kopen en het mooiste is dat je niet meer naar de salon hoeft voor een touch up.”

Dameskapper Eindhoven vind het zeer interessant dat salonklanten graag hun eigen geïndividualiseerde kleur hebben en dat zij vanuit dit perspectief zoveel details over het haar van de persoon kunnen krijgen. Ik houd het erop dat het geld dat u zult besparen ongelooflijk is en dat u het één keer door een technicus kunt laten doen. Denk er eens over na, je staat ’s morgens op en weet precies welke kleur je wilt. Je gaat slapen en weet precies hoe je haar gaat uitpakken.

Enkele korte opmerkingen over hairextensions; de clips zijn niet corrosief, je moet voorzichtig zijn bij het verwijderen of gebruiken ervan, en als je een stuk hebt laten zetten, weet je dat je het zult moeten laten verwijderen.

De nieuwste braid extensions zijn het hechten van de extensions aan je eigen haar door een proces dat “crowning” wordt genoemd. Om schade aan uw eigen haar te voorkomen, moet alle bonding worden gedaan door een professional. Onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde bruid van een hairextension geen opgeleide haarstylist is. Daarom zullen onvoorziene problemen zoals beschadiging door chemicaliën, of verwijdering op het verkeerde moment uw droomhaar ruïneren.

Een goed opgeleide stylist zal de extensies in kleine secties aanbrengen en zal ze zorgvuldig controleren om er zeker van te zijn dat ze op een gelijkmatige plaats op uw hoofd worden aangebracht. Niet alle haarstylisten zijn opgeleid om hairextensions aan te brengen. Sommige stylisten zetten de extensions gewoon op als ze denken dat je ze nodig hebt, zonder echt te controleren hoe het eruit gaat zien. Zorg ervoor dat je veel vragen stelt aan een stylist over hun ervaring en opleiding. En, zorg ervoor dat de stylist alle risico’s volledig uitlegt en in detail gaat over het verwijderingsproces.

Hoe worden hairextensions aangebracht?

De stylist zal het haar in kleine secties verdelen en de extension op elke sectie aanbrengen, met behulp van een bonding of fusie van de extension met uw eigen haar. De secties kunnen variëren, afhankelijk van hoe dik of lang uw haar is. Bij het gebruik van extensions die zich over het hele hoofd uitstrekken, is het aanbevolen dat de stukken dun zijn en goed in elkaar overlopen, zodat het lijkt alsof het één vloeiende lijn is.

Lees meer:
Balayage Eindhoven

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.