5 tips om je te helpen vintage meubels te vinden op de goedkope

Vintage meubels

Zijn de meubels vintage of antiek? Zo ja, is het een merk dat u kent en waar u van houdt, zoals Mid-Century Modern, een klassieke stijl, of iets meer eclectisch? Zo nee, is het iets dat met de leeftijd te maken heeft, zoals een klassieke stijl uit de jaren dertig? Als u weet waar u naar moet zoeken, wordt het gemakkelijker om het perfecte stuk te vinden. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar vintage mid-century modern meubilair, hoeft u niet te zoeken naar sofa's. Wat u zoekt, zijn meubels met mid-eeuwse moderne details, zoals afgeronde hoeken, taps toelopende poten en een modern kleurenpalet. Als u op zoek bent naar antieke meubels, kunt u zich meer richten op de leeftijd van het stuk, zoals vintage uit de jaren 1800. Als moderne stukken meer uw stijl zijn, kunt u op zoek gaan naar vintage van de laatste 30 jaar.

Ga naar tweedehandswinkel en antiekshows

Een van de beste manieren om geweldige vintage meubels te vinden, is door naar vlooienmarkten en antiekshows te gaan. Vlooienmarkten en tweedehandswinkels zijn enkele van de beste plaatsen om betaalbare vintage meubels te vinden. Begin bij je plaatselijke kringloopwinkel of een plaatselijke garageverkoop, waar je waarschijnlijk al veel vintage meubels hebt rondslingeren. Als je die niet hebt, koop dan niets nieuws. Ga in plaats daarvan door de spullen die je al hebt. Als je eenmaal een aantal vintage stukken hebt, ga dan naar je plaatselijke vlooienmarkt of antiekshow. Vlooienmarkten worden vaak elk weekend opgezet, terwijl antiekshows vaak doordeweeks zijn. Op vlooienmarkten vind je veel unieke vondsten en one-of-a-kind stukken, terwijl je op antiekshows veel kant-en-klare meubels vindt.

Wees flexibel als je online zoekt.

Online meubelveilingen zijn een geweldige manier om geweldige deals voor meubels te vinden. Veel online meubelverkopers bieden live veilingen aan waar u kunt bieden op de stukken die u leuk vindt, en u kunt vaak een paar dollar besparen door flexibel te zijn. Als u op zoek bent naar vintage stukken, wees dan niet bang om uw zoektocht te beginnen bij online meubelwinkels die gespecialiseerd zijn in vintage of vintage meubels. Zeker, je vindt misschien niet je droomstuk, maar je vindt misschien iets dat je voor minder kunt krijgen dan je anders zou hebben. Wanneer u online op zoek bent naar antieke meubels, wees dan specifiek. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar moderne meubels uit het midden van de eeuw, probeer dan te zoeken naar moderne banken uit het midden van de eeuw.

Conclusie

Vintage meubels goedkoop vinden kan moeilijk zijn, maar met deze vijf tips bent u goed op weg om geweldige deals te vinden voor klassieke meubels. Voordat u op zoek gaat naar vintage meubels, moet u beslissen naar wat voor soort stukken u op zoek bent. Zijn het mid-century moderne meubels, klassieke meubels of eclectische meubels? Zodra u beslist wat u zoekt, zal het gemakkelijker zijn om het te vinden. Tot slot, wanneer u geweldige aanbiedingen voor klassieke meubels vindt, zorg er dan voor dat u ze inspecteert voordat u ze mee naar huis neemt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.